PËR BIZNESE

Salla e Konferencave

Kapaciteti

 • Kapaciteti i sallës tonë të konferencave është 30 deri në 50 persona, varësisht nga arranzhimi i tavolinave

Shërbimet dhe pajisjet që mund ti ofrojmë

 • Wi-fi & lidhje interneti (i disponueshëm në çdo kohë)
 • Projektor / ekran (vend projektimi)
 • Audio recorder
 • Tabelë shënimeve
 • Llaptop për shfrytëzim
 • Kafe / Caj / Ujë
 • Ushqim / Koktej
 • Pajisje shtesë me mundësi & kërkesë 

Çmimi

 • Për çmim ju lutem na kontaktoni direkt në hotel, duke qenë se çmimi varet nga kërkesat specifike dhe kohëgjatësia e përdorimit të sallës.

Përfitimet e anëtarëve të Best Western Business Advantage

Çmimi: Norma e Anëtarësimit Special

 • Bizneset e regjistruara marrin një zbritje deri 10% në Best Western Hotels & Resorts.

Njohja: Niveli Automatik i Anëtarësimit në Elitë

 • Pronari i biznesit dhe punonjësit epërsohen në nivel elitë në programin shpërblimeve Best Western Rewards®

Shpërblime: Pikë bonus dhe privilegje të fituara për çdo qëndrim

 • Pronarët e bizneseve fitojnë 10% pikë bonus në qëndrimet e punonjësve të tyre
 • Një abonim vjetor falas për Tripit Pro, organizatori i udhëtimit “all-in-one”
 • Regjistrim falas në Avis Preferred® për të shpejtuar procesin e marrjes së makinave
 • 24/7 qasje në llogarinë online
 • Oferta ekskluzive