Oferta

shpËrblimet Best western®

Anëtarësimi është falas, pikët nuk skadojnë, dhe ju do të filloni të fitoni pikë menjëherë përmes:

  • Qëndrimeve në hotel 
  • Ofertave të partnerëve 
  • Promocioneve Shpërblyese

Programi i Bizneseve

Fitoni më shumë! 

Fitoni pikë të cilat mund ti përdorni në mbi 100 shtete të botës, duke qenë partner tonë, oferta me zbritje ekskluzive, dhe më shumë.

Ushqehu mirË

Për mysafirë të restorantit, parkingu ditor pa pagesë; për çdo porosi në restorant mbi 15 Euro, plus transporti nga hoteli në aeroport është falas nga hoteli. Shfrytëzoni 3 orë pritje në mënyrë të shijshme, duke qenë 1 minutë larg aeroportit!

TarifË pushimi

Qëndroni deri në 4 orë në dhomë dhe paguani vetëm gjysmën e çmimit të dhomës! Pushoni para fluturimit tuaj!

parking pa pagesË pËr 10 ditË

Qëndroni në hotelin tonë të paktën 3 netë deri më 1 Dhjetor 2020, dhe do të fitoni një kupon për parking falas për 10 ditë. Kuponi vlen deri më 1 Korrik 2021