Take Away Menu

Specialiteti i ditës në Restorantin Galla

3.00€

Salcë meksikane me pule, e shoqëruar me sallatë +1 pije

30% ZBRITJE për stafin e aeroportit në të gjitha artikujt e mëposhtëm, artikujt e restorantit dhe pije.

  • Për të aplikuar zbritjen shkruani kodin pasi të zgjidhni artikujt: ANP.
  • Dërgesa për të gjitha porositë e mëposhtme në aeroport PA PAGESË.
*Në fund të faqes mund të gjeni edhe menynë e Restorantit. Ju lutem keni parasysh nëse të dhënat e paraqitura në porosi nuk janë të sakta ne kemi të drejtë ta anulojmë porosinë.
NameThumbnailCategoriesPriceDate
100

Kënaqësi e garantuar

41

Llojet e ushqimeve

114

Persona të anëtarësuar