Ushqim & Pije

Restoranti & Coffee House

Ushqim i cilësisë së lart, të shoqëruar me çmime jashtëzakonisht favorizuese, është ajo çfarë mund të prisni në Restorantin tonë! Ne ofrojmë tre (3) meny prej së cilave mund të zgjedhni: meny a la carte, tradicionale / ushqim të shpejt, dhe meny për ushqim me veti. Më poshtë mund të gjeni foto të disa prej pjatave tona. 

Në një hapsirë tjetër, nga kafja e mëngjesit deri te pijet e vona të natës, coffee house e jona do të jetë vendi juaj për tu relaksuar në një ambient tejet komod 24 orë

 

mËngjes i shijshËm

Ne ofrojmë mëngjesë në form të porosisë me meny, e cila ka një llojllojshmëri të ushqimeve (më shumë se 30 lloje) për preferenca të ndryshme. Mëngjesi për mysafirë të hotelit është falas.

ditËlindje & evente

Vëmendja jonë ndaj detajeve, e cila mund të shihet kudo ky syri ju kap, e karakterizon procesin e planifikimit të eventeve në hotelin tonë. Eventet që ne i përgadisim, janë plotesisht të bazuara mbi preferencat e mysafirëve/ klientëve tanë, të cilat ne mundohemi ti inkorporojmë sa ma shumë për të bërë eventin ashtu si ju e keni imagjinuar, duke i shtuar specializimin tonë në gjërat e vogla që ideja juaj të dal në përfeksion.

hapËsira unike siq ËshtË kopshti jonË japonez

Koncepti jonë i përgjithshëm është që mundohemi të jemi sa më unik, duke filluar nga eksterieri, të cilin e kemi ndërtuar për të ju dhuruar një ambient paqësor, me shumë ngjyra, dhe të llojllojshëm në florë. Një nga hapësirat më unike që do të gjeni në Kosovë është Kopshti jonë Japonez në hyrje të hotelit, e ndërtuar me një nivel të lartë përfeksioni dhe fokus në detaje, që vështirë se mund të gjenden në ndonjë vend tjetër në Kosovë. 

Koleksioni jonë i ushqimit

Mënyra më e mirë për të provuar koleksionin tonë të gjerë të ushqimit është të na vizitoni, kurse e dyta është përmes fotove më poshtë: