Shtëpia

Best Western Hotel Galla është hoteli i parë dhe i vetëm ndërkombëtar në Kosovë, i cili vjen nga një ndër zinxhirët më të mëdhenjë në botë, Best Western International. Me një vendndodhje te Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” & në zemër të Kosovës, dhe me hapësira & shërbim të klasit të parë, ne ju ofrojmë zgjidhjen e parë për hoteleri në Kosovë.

First and last pleasure in Kosovo!

Te dera e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës…

Qoft për qëllime biznesi apo pushime, ju do të gjeni shërbim të plotë për të përmbushur nevojat tuaja!

Dhomat tona janë të dizejnuara të ju dhurojnë ngrohtësi dhe ndjenjë rehatie. Këto janë plotësisht të pajisura me: TV, klimë, set të kafes/çajit, wi-fi, internet të shpejt, kualitet të lart të shtretërve, perde të errëta për errësim të plotë, banjo plotësisht të pajisura dhe më shumë. “Lexoni më shumë” për tipet tona të dhomave:   

Nuk ka rëndësi a keni ardhë të shijoni një vakt të mirë, apo jeni për ngut dhe dëshironi të arrini fluturimin sa më shpejt, në dy rastet jemi këtu për të ju ndihmuar 24 orë!

Ushqimi natyral dhe menyja e larmishme me përmbajtje të pjatave a la carte, si dhe llojeve të ushqimeve tradicionale gjithashtu, e karakterizojnë kuzhinën tonë.

Ne kemi ndërtuar kopshtin në hotelin tonë, ku mbjellim dhe rrisim melmesa, peme dhe perime të freskëta, të cilat i përdorim në pjatat të cilat u servojmë klientëve tanë.

Hoteli jonë ju ofron paketa të përgaditura për ju, që do ju kursejnë kohë; dhe para për cilëndo që zgjidhni prej tyre!

Bëhuni pjesë e një familje të madhe të quajtur Best Western me programin tonë të vlerësuar botërisht, Shpërblimet Best Western, dhe fitoni pikë, dhurata, dhe milje!

Për më shumë rreth ofertave të ofruara direkt nga hoteli kliloni “Lexoni më shumë” që ndodhet më poshtë:

 

First and Last Destination in Kosovo!

Blini sipas Kategorish

I ri Te

Më të Shiturit