Akomodimiii

DHOMË NJËSHE

Dhoma njëshe komode dhe funksionale

DHOMË DYSHE

Rehati dhe klasë në një vend me shtrat dysh

DHOMË ME DY SHTRETËR NJËSH

Dhoma me hapsirë dhe jashtëzakonisht praktike me dy shtretër njësh

DHOMË MBRETËRESHË

Luks me çmim tejet të arsyeshëm për të ju dhuruar më shumë se një eksperiencë gjumi në dhomën tonë mbretëreshë

DHOMË MBRET

Ndjehuni si mbret në dhomën tonë me shtrat mbret

SUITA FAMILJARE

Suitë familjare komplet e pajisur, me jacuzzi, dhomë të ndejës, dhe shtrat të bebave krahas 2 shtretërve tjerë

SUITA PREMIER

Luksi dhe sharmi janë minimumi që mund të përshkruajnë suitën tonë Premier